Bent u opdrachtgever of intermediair en huurt u regelmatig zelfstandig professionals/ zzp’ers in? Meld u dan aan voor de gratis webinar ‘Moderne arbeidsverhoudingen en het succesvol inhuren van een nieuwe generatie professionals’ tijdens de webinar week van Werf&. Hierin deelt Stef Witteveen van Uniforce zijn visie op modern werkgeverschap.

Als werkgever streef je altijd naar meer en een hogere productiviteit. Maar als werkgever van de toekomst dien je daarbij steeds meer rekening te houden met moderne arbeidsverhoudingen: nieuwe contractvormen, meer flexibiliteit, populariteit overeenkomst van opdracht t.o.v. de arbeidsovereenkomst, groeiende behoefte sociale zekerheid et cetera. Hoe zorg je ervoor dat je als modern werkgever en opdrachtgever tegemoet komt aan de wensen van de moderne arbeidsmarkt, zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit? Zodat je succesvol een nieuwe generatie professionals kunt blijven inhuren?

Aanmelden voor de gratis webinar door Uniforce:

‘Moderne arbeidsverhoudingen en het succesvol blijven inhuren van een nieuwe generatie professionals’.

Over de webinar week
Werf&, ZiPconomy en HR Community organiseren gezamenlijk de tweede webinar week in arbeidsmarktland. Het geeft (zelfstandig) professionals, recruiters en inhuurders van professionals een unieke kans om binnen 1 week op de hoogte te zijn van alle trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, zowel binnen vast als flex. 

Een week lang delen boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt hun kennis. Iedere dag heeft een ander thema waarin 2 keynote sprekers en 3 organisaties inzichten geven in hun visie, trends en best practices. Het programma omvat 25 webinars. Aanmelding is gratis en het aantal te volgen webinars is onbeperkt.

Download de gratis whitepaper
Opdrachtgever of intermediair? Via het Uniforce-concept, de DUBV, kunt u succesvol (blijven) samenwerken met de zelfstandig professional. Zonder werkgeversrisico’s. Lees hier hoe. Of download de gratis whitepaper: Succesvol samenwerken met zelfstandig professionals

Contact formulier

We willen heel graag kennis met je maken, je situatie bespreken, je goed en eerlijk adviseren en uiteraard toelichten hoe je onderdeel van Uniforce kunt worden.