Veel (opstartende) zelfstandig professionals komen bij Uniforce binnen met de vraag wat de beste keus is voor hun situatie. Met andere woorden: past het Uniforce-concept bij mij, of kan ik beter een andere ondernemers- of werkvorm kiezen. Het meest gunstige en makkelijke antwoord voor ons om te geven zou zijn Uniforce. Maar helaas is het niet altijd zo makkelijk en is het Uniforce-concept niet voor iedere professional de best passende vorm. Welke ondernemersvorm past dan wel?

Elke professional, zowel de zzp’er als de zp’er, heeft zijn eigen reden om te kiezen voor één van de verschillende ondernemingsvormen. Ook kan het zo zijn dat een opdrachtgever eisen stelt aan de ondernemingsvorm. Welke ondernemers- en werkvormen zijn er en wat zijn de verschillen? Om dit inzichtelijk te maken, hebben we een schema gemaakt met daarin de verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen als zzp’er en zelfstandig professional. In het schema zijn alle voordelen en verschillen van de werkvormen aangegeven. Zo is de eenmanszaak fiscaal gezien voordelig door de verschillende aftrekken (mits je aan de ondernemingscriteria voldoet) en garandeert de DUBV 100% vrijwaring voor de opdrachtgever van de zelfstandig professional. Met het schema kun je, afhankelijk van welke punten voor jou belangrijk zijn, een keuze maken en jouw ondernemersvorm bepalen.

*Er dient gewerkt te worden zoals omschreven in de goedgekeurde modelovereenkomst
**3,5 jaar op uitzendbasis en 2 jaar op detacheringsbasis

Succes met kiezen en mocht je vragen hebben, dan horen wij graag van je via 0341-416500. Of vul onderstaand contactformulier in.

Contact formulier

We willen heel graag kennis met je maken, je situatie bespreken, je goed en eerlijk adviseren en uiteraard toelichten hoe je onderdeel van Uniforce kunt worden.