Gezien de grote belangstelling voor de webinars in oktober, organiseert Uniforce in november en december opnieuw een tweetal webinars ‘Uniforce-concept’. Speciaal voor zelfstandig professionals met een eenmanszaak en met een BV. Ook startende ondernemers, accountantskantoren en opdrachtgevers zijn welkom.

Gratis webinars 29 november en 6 december

De webinars ‘Uniforce-concept’ in oktober, die we in samenwerking met Ikwordzzper.nl organiseerden, waren een succes. Een groot aantal zelfstandig professionals en tevens accountants en opdrachtgevers hadden zich aangemeld voor de webinars, die werden gepresenteerd door directeur Piet de Bondt. In zijn presentatie van ongeveer drie kwartier legde hij uit waar de DUBV van Uniforce voor staat. De gedachte achter het concept, de ontwikkelingen van het concept door de jaren heen en de meerwaarde van het concept, kwamen aan bod. Ook de ontwikkelingen rond de Wet DBA en de daarmee gepaard gaande veranderingen en risico’s voor zelfstandig ondernemers werden behandeld.

In de webinars op 29 november en 6 december worden bovengenoemde punten besproken.

Ben je geïnteresseerd in het Uniforce-concept en wil je weten wat de DUBV voor jou als zelfstandige kan betekenen? Ga voor meer info, data en tijden naar de aanmeldpagina: Webinar ‘Uniforce concept’.Webinar: Uniforce-concept

Wat is een webinar?

Een webinar is een evenement op internet waarbij er alleen een online publiek aanwezig is.
Deelnemers volgen een webinar vanachter hun PC, Mac, tablet of smartphone. Zij zien of horen de spreker(s) via video en audio. Naast het videobeeld zijn er ook PowerPoint slides te zien. Deze lopen synchroon met de gehele presentatie. Het voordeel is dat je niet hoeft te reizen maar via de chat live je vragen kunt stellen.