De voorbereidingen voor de Uniforce Professionals informatiebijeenkomsten zijn alweer in volle gang. Dit jaar zijn ook introducés van Uniforce professionals welkom! Denk aan een collega, een belastingconsulent of een accountant, mensen voor wie het relevant is om meer te weten te komen over de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, oftewel de modelovereenkomsten.

Wet DBA
Naast de relevante informatie omtrent de bedrijfsvoering van de DUBV zullen we dit jaar onze jarenlange expertise op het gebied van de wetgeving rondom arbeidsrelaties en arbeidsovereenkomsten delen met zelfstandig professionals die mogelijk in de knel komen door de modelovereenkomsten. Ken je iemand die twijfelt over zijn arbeidsrelatie? Neem hem of haar gerust mee naar de roadshow, zijn of haar accountant is ook welkom!

Onderwerpen tijdens de presentatie
– Fiscale zaken
– Veranderende wetgeving (modelovereenkomsten)
– SNA en de gevolgen voor de NEN-gecertificeerde bedrijven (G-rekening)
– Nieuwe partners zoals Brunel en USG

Programma
18.00 uur    Ontvangst met een drankje en een hartige snack
18.30 uur    Presentatie
20.00 uur    Borrel en netwerken

Uniforce professionals kunnen zich voor deze gratis bijeenkomsten, eventueel met één of meerdere collega’s (max. 2 introducés), hieronder aanmelden. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via 0341-416500 of via info@nulluniforce.nl. Meld je echter snel aan, het aantal plaatsen is beperkt!

Aanmeldformulier