Leobn

“Ik ben bij Uniforce aangesloten sinds 1 oktober 2006. Daarvoor werd ik gedetacheerd maar daarmee had je weinig vrijheid in je doen en laten. Je kreeg gewoon een klus. Klaar. Op een gegeven moment ontmoette ik een zzp’er die werkte volgens het Uniforce-concept. Dat leek me ideaal.”

Leo Vermeer is consultant op het gebied van pensioenen. “Ik ben in brede zin specialist op het gebied van pensioenen: van actuariële berekeningen, administraties overzetten naar andere systemen, audits, contracten opstellen en beheren, implementatietrajecten, noem maar op. Ik werk op het moment met name binnen langdurige projecten in opdracht van Nationale Nederlanden. Ik beschik over gedetailleerde kennis van hun systemen. Dankzij het Uniforce-concept kan ik langdurig voor dezelfde opdrachtgever werken. Hierdoor blijft de kennis binnen de organisatie geborgen. Tegenwoordig word ik door Nationale Nederlanden ingehuurd via een broker. Ook dat combineert uitstekend met Uniforce.

Ik wil me bezig houden met mijn werk, zo min mogelijk met administratieve rompslomp of me zorgen maken over eventuele schijnzelfstandigheid. Bovendien levert Uniforce me ook nog eens een netwerk op. Soms heb je wel eens opdrachten waar je zelf geen tijd voor hebt, maar die je wel kunt aanbieden aan andere Uniforce professionals.

Dat is ook wel een van mijn ambities. Om met mijn netwerk in de pensioenwereld zzp’ers te verbinden en op opdrachten te kunnen plaatsen. Zo kun je meer aan en kan ik mijn kennis ook overbrengen op anderen. Dat zou ik de komende jaren graag met andere Uniforce professionals willen opzetten.

Ik vind dat je echt waar voor je geld krijgt. Wat mij betreft geldt: hoe minder contact hoe beter. Als alles loopt, loopt het gewoon. Natuurlijk heb je jaarlijks contact rond de jaarcijfers en krijg je een nieuwe VUR. Als er in wetgeving iets verandert dan organiseren ze sessies door het land. Ook in mijn eigen stad Arnhem. Sterker nog: in mijn eigen business & training center in Arnhem. Ja. Ik ben een behoorlijke duizendpoot ja.”

Leotn
Meer weten over Leo Vermeer? Neem contact op via LinkedIn.
Op zoek naar een vergaderlocatie in Arnhem? Bezoek de website van het Business & Training Center. http://www.btc-arnhem.com/.

 

 

banner_728x90-3