Uniforce Professionals Netwerk

Bij alles wat we doen sta jij als professional centraal.

Uniforce is opgericht voor en door zelfstandig professionals en behartigt daarom ook uitsluitend de belangen van die professionals. Wij adviseren welke fiscale en arbeidsrechtelijke werkvorm het beste bij jouw specifieke situatie past. Daarbij staat jouw belang voor ons voorop. Soms kun je prima als zzp’er uit de voeten en soms is een dienstverband voor jou het beste al dan niet door middel van het Uniforce-concept. Ons advies is altijd gebaseerd op de wet- en regelgeving en daarbij kijken we naar jouw persoonlijke en professionele omstandigheden. Je krijgt dus een eerlijk, direct en gratis advies. Nu we steeds vaker zien dat grote inleners werken met een broker of een andere soort bemiddelaar die namens hen de DUBV’s contracteren, kunnen wij je helpen met het namens jou informeren, voorlichten of ondersteunen van die bemiddelaars.

Partner netwerk: eersteklas dienstenpakket

Naast deze advisering ondersteunen we de Uniforce Professionals op administratief en juridisch en op tal van andere terreinen. We willen de Uniforce Professionals daarmee in staat stellen om zich volledig op het werk te kunnen richten. We nemen de zorg om andere zaken zoveel mogelijk uit handen of maken het makkelijker. Voor een deel bieden wij die diensten zelf en voor een deel doen we dat met streng geselecteerde partnerorganisaties. De partners waarmee wij in zee gaan, bieden gespecialiseerde dienstverlening van de hoogste kwaliteit tegen een scherp tarief en passen als leverancier erg goed bij het profiel van de Uniforce Professional.

Samen met onze partners kunnen wij aan de Uniforce Professionals een eersteklas dienstenpakket aanbieden dat in kwaliteit en prijsstelling met elk alternatief kan wedijveren. We geloven erin dat onze economie zich ontwikkelt in de richting van een netwerkeconomie waarin gespecialiseerde ondernemers samenwerken om tot synergie voor de klant te komen. Een dergelijk samenwerkingsverband van kleinere ondernemingen is wendbaarder dan grote partijen met alles onder één dak en wendbaarheid is in deze tijd van disruptie en innovatie van groot belang.

Naast ons landelijk netwerk aan administratiekantoren, accountants en notarissen, hebben we een partnerschap met:

Sociaal Fonds Zelfstandigen (SFZ): SFZ biedt maatwerkdiensten op het gebied van inkomen- en risicoverzekering voor zelfstandigen. De ziekteverzuimverzekering en het Poortwachter pakket van de Uniforce Professionals wordt door SFZ geleverd. Daarnaast kan SFZ op maat adviseren omtrent aanvullende verzekeringen, pensioenen en hypotheken. www.sfz.nl

Planet Interim: Een matchingsplatform waar zoveel mogelijk professionals worden gematcht met openstaande opdrachten in het hogere segment. Als Uniforce Professionals via de klantenportal van Uniforce een cv aanmaken, kunnen ze zich als premium lid, met enkele clicks presenteren op Planet Interim. Dit premium lidmaatschap ter waarde van €120 wordt door Uniforce kosteloos aangeboden. www.planetinterim.nl

VvDN: Uniforce is een van de founding partners van de Vereniging voor Detacheerders Nederland (VvDN). De VvDN wordt per februari 2019 opgericht en is een initiatief van dertien detacheringsorganisaties. De vereniging heeft als uitgangspunt dat detacheren een groter aandeel in de moderne, veranderende arbeidsmarkt moet hebben en wil hieraan bijdragen door organiseren van lobby, door op te treden als gesprekspartner binnen de politiek en door het verbeteren van het imago van detachering. LinkedIn VvDN

Uniforce is inmiddels uitgegroeid van vijf zelfstandig professionals (de initiatiefnemers) tot een groot netwerk van vele honderden Uniforce Professionals door alle branches heen. Ondernemers die dankzij de Declarabele Uren B.V. en de Verklaring Uniforce Registratie (VUR) iedere opdracht aan kunnen nemen ongeacht de arbeidsrelatie met de opdrachtgever of intermediair.
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het netwerk en de ontwikkelingen op het gebied van de Wet DBA of Rutte III? Volg dan Uniforce op LinkedIn of ontvang maximaal eenmaal per maand een overzicht van het nieuws via onze nieuwsbrief.

Ontmoet professionals
Volg de professionals

Uniforce op LinkedIn