Gratis ontbijtseminar
Succesvol (op)starten als zelfstandig professional

Ben je specialist in jouw vakgebied, bijvoorbeeld in de ICT, HRM, techniek of marketing? Ben je nu nog in vaste dienst of word je gedetacheerd en wil je voor jezelf beginnen als zelfstandig professional? Laat je dan goed informeren door de arbeidsmarkt experts van Uniforce tijdens het gratis ontbijtseminar op donderdag 21 maart.

Hoe begin je als zelfstandig professional? Welke werkvorm kies je? Een eenmanszaak, een BV of de DUBV van Uniforce. Een andere vraag die de startende zelfstandig professional bezighoudt is ‘Wat gebeurt er als ik ziek wordt of tijdelijk geen opdracht kan vinden? Kan ik dan gebruik maken van een sociaal vangnet?

Tijdens het gratis ontbijtseminar informeren we over de verschillende werkvormen (voor- en nadelen, kosten etc.) en over de mogelijkheden die er zijn om als zelfstandige gebruik te maken van sociale zekerheid.

Indien je overweegt voor jezelf te gaan beginnen, maar nog niet volledig zelfstandig wilt werken zijn er ook andere opties. We vertellen je wat Personal Pay van Uniforce (een moderne vorm van payrolling) daarin voor je kan betekenen.

In anderhalf uur verkrijg je voldoende kennis en informatie zodat je de juiste volgende stap kunt maken richting het ondernemerschap. En na afloop ligt de (werk)dag nog voor je.

Programma 21 maart:

  • 8.00 Ontvangst met ontbijt
  • 8.30 Sessie 1: Hoe en via welke werkvorm start ik als zelfstandig professional? En wanneer heb ik als zelfstandige recht op sociale zekerheid – Presentatie Stef Witteveen
  • 9.30 Sessie 2: De mogelijkheden en voordelen van Personal Pay, een moderne vorm van payrolling + uitleg calculatietool – Presentatie Marco Bruijsten
  • 10.00 Einde seminar, gelegenheid tot stellen vragen en voorleggen persoonlijke case.

Je bent van harte welkom op donderdag 21 maart vanaf 8.00 uur. Locatie: de Unie, Multatulilaan 12, Culemborg. Voor ontbijt wordt gezorgd.

Het gratis ontbijtseminar is vooral interessant voor:

  • Deelnemers die voor zichzelf willen beginnen als zelfstandig professional.
  • Deelnemers die waarde hechten aan sociale zekerheid als zelfstandige.
  • Deelnemers die vaak langdurige opdrachten hebben bij één opdrachtgever.
  • Deelnemers die in een kleinschalige setting (max. 30 personen) goed geïnformeerd willen worden door experts.

Ja, ik meld me aan voor het gratis ontbijtseminar

  • Dit e-mailadres wordt alleen gebruikt om de aanmelding te bevestigen en zal niet worden gebruikt voor reclamedoeleinden.