Om Uniforce Professionals nog zichtbaarder te maken op de opdrachtenmarkt, biedt Uniforce de aangesloten Uniforce Professionals vanaf heden een gratis premium lidmaatschap aan bij Planet Interim.

Stef Witteveen: “Wij ondersteunen onze professionals op juridisch, fiscaal en administratief terrein. Voor een deel doen we dat zelf en voor een deel doen we dat met partnerorganisaties die we selecteren op kwaliteit. Denk daarbij aan accountants en notarissen maar ook aan een verzekeraar. Nu willen we de Uniforce Professionals ook gaan helpen bij het zichtbaar en beter vindbaar zijn op de opdrachtenmarkt. Daarom bieden wij onze professionals een gratis premium lidmaatschap (ter waarde van 120 euro) aan bij Planet Interim.”

Binnen enkele clicks premium lid

Uniforce heeft de markt van ‘matchingsites’ voor zelfstandig professionals onderzocht op kwaliteit en geschiktheid voor de Uniforce Professionals. Planet Interim is daaruit geselecteerd als een van de besten voor de doelgroep van Uniforce. Door een rechtstreekse verbinding tussen de klantenportal Mijn.Uniforce.nl en Planet Interim, kan de Uniforce Professional nu binnen enkele clicks geregistreerd worden als premium lid.

Zichtbaarder op de opdrachtenmarkt

“De online aanwezigheid en vindbaarheid van het profiel zal voor elke professional alleen maar belangrijker worden. Via dit platform heb je als zelfstandig professional dagelijks toegang tot meer dan 600 opdrachten. Met jouw cv op Planet Interim ben je zichtbaar voor potentiele opdrachtgevers en direct benaderbaar door deze opdrachtgevers.”

Het premium lidmaatschap is alleen toegankelijk voor Uniforce Professionals die hun cv aanmaken via de nieuwe cv-tool in Mijn.Uniforce.nl. Via de tool breng je eenvoudig de registratie op Planet Interim tot stand, de kosten van je lidmaatschap worden dan door Uniforce voldaan.

Heb je vragen over de cv-tool of over het aanmaken van het cv? Neem contact op met Marco Bruijsten via 0341-416500.