Sociale Zekerheid

Uniforce professionals zijn verplicht verzekerd voor werknemersverzekeringen. Hierdoor kun je, indien nodig, aanspraak maken op WW of WIA.

Doordat je werknemer bent in de DUBV bouw je rechten op voor o.a. de WW en WIA. Je hebt hiermee dezelfde inkomenszekerheid als een medewerker in loondienst.

Belangrijk daarbij om te vermelden is dat wanneer je al lange tijd zelfstandig ondernemer bent je opnieuw rechten moet opbouwen. Wanneer je uit een loondienst situatie komt en je kiest ervoor om deel te nemen aan Uniforce dan neem je de reeds opgebouwde rechten mee. Op deze manier maak je wel meteen aanspraak op deze inkomenszekerheid. Natuurlijk altijd afhankelijk van de persoonlijke situatie, bijvoorbeeld hoe lang je al in loondienst werkt.

Denk je er over om voor jezelf te starten, maar wil je de zekerheid van het sociale stelsel niet verliezen? Dan is Uniforce zeker een goede start voor je.

Tip: Ontvang maximaal eenmaal per maand het belangrijkste nieuws over de flexmarkt en Uniforce. Abonneer je op onze nieuwsbrief of volg ons via LinkedIn.

Contact formulier

Afspraak maken?

We willen heel graag kennis met je maken, je situatie bespreken, je goed en eerlijk adviseren en uiteraard toelichten hoe je onderdeel van Uniforce kunt worden.

0341-416500

info@nulluniforce.nl

Skype