Professionals inhuren risicovol? Dat hoeft niet.

Onbelemmerd samenwerken met zelfstandig professionals. Leiding en toezicht geen enkel probleem. Wanneer u Uniforce Professionals inhuurt weet u zeker dat u geen loonbelasting en sociale verzekeringspremies hoeft af te dragen en dat u ook geen andere werkgeversverplichtingen heeft. U kunt Uniforce Professionals onbeperkt en risicoloos inhuren voor iedere opdracht. Dat kan dankzij het Uniforce-concept, met de DUBV, ook onder Rutte III.

De DUBV is een ondernemersvorm die bestaat uit een combinatie van zelfstandig ondernemerschap en werknemerschap binnen de speciaal hiervoor ingerichte en opgerichte B.V. voor Uniforce Professionals. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de arbeidsrelatie. De Uniforce Professional is ter zake van zijn dienstbetrekking bij de DUBV verplicht verzekerd voor werknemersverzekeringen. Met Uniforce Professionals kunt u afspraken maken over de uitvoering van het werk, u kunt controle houden op de werkzaamheden, u kunt de professional meerdere jaren dezelfde opdracht laten uitvoeren, de professional kan meedraaien in een team en hij of zij kan een belangrijk onderdeel vormen van de bedrijfsvoering van uw organisatie. Zo kunnen opdrachtgevers en bemiddelaars middels detachering of met een inleen/doorleen overeenkomst risicoloos (blijven) samenwerken met Uniforce Professionals.

ZP_opdrachtgever_arbeidsrelatie

Inleners (garantie) overeenkomst

Uniforce controleert de dossiers van alle Uniforce Professionals. Alleen als het dossier compleet is, wordt er een VUR  (Verklaring Uniforce Registratie) afgegeven aan de professional. Met dit document lopen opdrachtgever, intermediair en Uniforce Professional nooit het risico op boetes achteraf. Wanneer u een professional inhuurt die een geldige VUR aanlevert, bent u als opdrachtgever of intermediair 100% gevrijwaard voor naheffingen loonbelasting/premie volksverzekeringen, premies werknemersverzekeringen en inkomensafhankelijke bijdragen Zvw. Gaat u samenwerken met een Uniforce Professional dan kunt u gebruik maken van de Inleners (garantie) overeenkomst.

Ketenaansprakelijkheid

Uniforce heeft een inlenersaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Dit betekent dat er voor de opdrachtgever en intermediair geen financieel risico meer is op ketenaansprakelijkheid.

Uw partner bij vraagstukken over arbeidsrelaties

De regels rond werk veranderen door aanpassingen vanuit politiek en wetgeving. De verantwoordelijkheden bij de inhuur van zp’ers verschuiven richting de opdrachtgever. Wat verandert er nu u moet gaan werken met modelovereenkomsten of de nieuwe regels van Rutte III? Wij zijn u graag van dienst bij de voorbereiding op deze veranderingen. Onze specialisten adviseren en begeleiden werkgevers/opdrachtgevers en intermediairs van hoger opgeleid en gespecialiseerd personeel in het proces van doorgedachte flexibilisering.

Ons HR advies is gebaseerd op het “Flexibel Arbeidsgebouw”. Dit is een bij de organisatie passende en doordachte mix van meer en minder flexibele arbeidsvormen zodat de werkgever geen onverantwoorde risico’s loopt, flexibiliseert en kosten bespaart, cruciale competenties aan zich bindt en overzicht behoudt.

Ook is het mogelijk het Uniforce-concept onder te brengen in uw dienstenaanbod naast bijvoorbeeld payrolling, uitzenden en detacheren. Vrijwel alle intermediairs bemiddelen ook Uniforce Professionals. Vanuit het service center in Harderwijk assisteren wij de professional bij de oprichting van de DUBV en het compleet maken van zijn dossier zodat hij snel met een VUR aan de slag kan bij uw klant.

Zij kennen de meerwaarde van Uniforce Professionals al:

Professional Bankers over Uniforce

Harold Schiller

Directeur
Professional Bankers

“Als wij werken met zzp’ers werken we met Uniforce Professionals. Die hebben gewoon rust, zeker ook thuis: je hebt je zaken goed geregeld. En dan kun je je 100% focussen op je werk.”

Lees het interview
Red-Men over Uniforce

Pieter Kranenburg
Paul Kraak

Oracle specialist Red-Men

“Wij willen werken met mensen die zich onafhankelijk opstellen en kiezen voor de volledige vrijheid van het ondernemen. Dat is voor ons de reden om Uniforce aan te bevelen aan onze professionals.”

Lees het Interview

Informatie aanvragen

Maak een afspraak

Neem contact op met Uniforce om vrijblijvend een afspraak te plannen met Stef Witteveen of een van onze andere specialisten.

Tip: Ontvang maximaal eenmaal per maand het belangrijkste nieuws over de flexmarkt en Uniforce via onze nieuwsbrief of volg ons via LinkedIn.

0341-416500

info@nulluniforce.nl

Skype

Volg ons

Contact formulier

U bent welkom in ons netwerk.

Volg ons