Als zelfstandig professional blijf je zuivere afwegingen maken. Ook als je langer bij een opdrachtgever zit. Dat vind ik dus echt een meerwaarde.

Wendy Brand

Project- en Programmamanager

Werken voor wie je wil, zolang je maar wil?

Je bent zzp’er en je wil werken voor wie je maar wil, zolang je maar wil. Ook als opdrachten langere tijd duren. Maar steeds vaker hoor je dat een bepaalde opdracht niet toegankelijk is en er niet met een goedgekeurde modelovereenkomst kan worden gewerkt. Verder ben je als zelfstandig professional niet verzekerd voor het sociale stelsel. Dit alles maakt je werksituatie behoorlijk onzeker. En dat lijkt er de komende jaren niet beter op te worden. Hoe zorg je voor stabiliteit? En wie komt er nu eigenlijk voor jouw belang op?

Oplossingen voor Zelfstandig Professionals

Het is onze missie dat alle zzp’ers kunnen werken voor wie ze willen, zolang ze maar willen. Al meer dan 20 jaar zijn wij freelancers die een uitstekende en erkende oplossing hebben bedacht om dit voor elkaar te krijgen. We noemen ons Uniforce Professionals. Er werken een aantal specialisten voor ons, die ervoor zorgen dat we een werkvorm hebben die precies bij onze situatie past. Wil je weten wat de beste werkvorm voor jou is? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

De DUBV

Het probleem van schijnzelfstandigheid bestaat al heel lang in Nederland en is 20 jaar geleden de reden geweest om het Uniforce-concept uit te vinden. Een uitvinding voor en door freelancers die zich vaak langere tijd aan één opdrachtgever verhuurden. In dit concept richt de professional samen met Uniforce een DUBV (Declarabele Uren B.V.) op en zal zelf in loondienst treden bij die DUBV. Die DUBV is feitelijk een persoonlijk detacheringsbedrijf en daarmee loopt een opdrachtgever geen enkel risico.

Voor wie?

Deze werkvorm is vooral geschikt voor professionals die een jaaromzet hebben van 60.000 euro of meer.

Personal Pay

Bij Uniforce Personal Agent bieden we je een methode van werken met de meest transparante loonstrook van Nederland. Indien je Personal Agent selecteert als jouw werkgever van voorkeur, dan kun je bij Personal Pay je eigen loonstrook ontwerpen. Zo weet je precies als professional welk deel van je tarief waarheen gaat en natuurlijk wat je zelf ervan overhoudt. Deze oplossing is heel geschikt als je even niet als zzp’er kunt werken of als een DUBV nog niet of niet meer bij jouw situatie past en je graag zelf kiest en regie houdt.

Ga naar Uniforce Personal Pay voor de meest transparante loonstrook.

Personal Agent

Een detacheringsformule, maar dan met een juridisch werkgever die er puur en alleen voor jou is. Uniforce Personal Agent handelt alles contractueel met je opdrachtgever af en draagt zorg voor een correcte salarisbetaling. Uniforce Personal Agent kan daarnaast ook als jouw belangenbehartiger optreden in de contacten met de opdrachtgever of intermediair en zoekt naar de beste match en kan jou als jouw werkgever voor kortere of langere tijd detacheren als zelfstandigheid geen optie is. Je merkt aan alles dat de arbeidsovereenkomst, je loonadministratie en alle andere randvoorwaarden zijn ontworpen om jou te helpen. Personal Agent dient geen enkel ander belang dan het jouwe.

Voor wie?

Personal Agent is een flexibele oplossing voor zelfstandig professionals die (tijdelijk) in loondienst gaan en niet als zelfstandige kunnen of willen werken.

Welke oplossing past bij jou?

Welke oplossing het beste bij jou past hangt af van je specifieke omstandigheden. Bijvoorbeeld de aard en de lengte van je opdrachten, de hoogte van je tarief, je bedrijfskosten en je persoonlijke financiële situatie. Maar het hangt tegenwoordig ook af van de eisen die de opdrachtgever aan je stelt. Wij zijn er bij Uniforce op gericht om je een advies op maat te geven en je de werkvorm aan te bevelen die het beste bij jou en je situatie past. Zodat je als zelfstandig professional kunt werken voor wie je wilt met sociale zekerheid!

Ik ben in loondienst van de DUBV, ik detacheer mezelf nu. Daardoor kan ik niet worden aangemerkt als schijnzelfstandige. Dat is een discussie die ik anders nooit had kunnen winnen, omdat ik langdurige opdrachten heb.

Annette van Kleef

Eigenaar Administratiekantoor

Ik heb gekozen voor de DUBV omdat dit de enige werkvorm is waarbij ik vanuit de DUBV de werkgeversrisico’s draag en niet mijn opdrachtgever.

Chris Woolderink

Power BI specialist

Als zelfstandig ondernemer heb je altijd risico’s, die horen erbij, maar ze worden door Uniforce wel beperkt o.a. doordat je sociaal verzekerd bent.

Marson Valks

Oracle Specialist

Bestaande diensten
 • Eerstelijns juridische ondersteuning
 • Hulp en belangenbehartiging bij opdrachtgever/intermediair
 • Hulp bij vragen van de accountant
 • Instap/overstap en uitstap service
 • Ondernemer coaching
 • Lidmaatschap SFZ (toegang tot voordelige verzekeringen)
 • Coördinatie-verzekering Poortwachter (Arbodienst)
Aanvullende diensten ontwikkeld voor de Uniforce Professional
 • CV-module via mijnuniforce.nl
 • Gratis premium lidmaatschap Planet Interim
 • Communicatieplatform mijn.uniforce.nl
 • Facturatiemodule via mijnuniforce.nl
 • 30% korting op factoring van O2
 • Ondersteuning bij aanvraag en deblokkering van de g-rekening
 • Ondersteuning en korting bij audits NEN certificering
 • Gratis adviesgesprek voor hypotheek of pensioen