Detachering voor ZZP'ers

Jij wilt werken op de manier die bij jou past. Met een optimale mix van vrijheid en zekerheid. Door als zzp'er voor detachering via Personal Agent van Uniforce te kiezen, kies je zelf hoe zaken voor je worden geregeld en hoe je betaald wordt.

Een detacheerder die alleen jouw belang dient

Personal Agent is dé detacheringsformule voor zelfstandig professionals. Personal Agent regelt voor jou de uitbetaling van het tarief, dat we samen hebben afgesproken. Je vindt zelf je opdrachten, via ons platform, of je kiest ervoor om dat samen met een (geselecteerde) bemiddelaar te doen. Personal Agent werkt in opdracht van jou samen met de partijen die jij hebt uitgekozen. Wij verzorgen alle administratieve verplichtingen die hieruit voortkomen, op basis van jouw wensen. Jij voert je eigen regie, want je neemt je eigen juridisch werkgever mee en ontwerpt je eigen loonstrook.

Waar wij ons onderscheiden van andere detacheerders is dat wij je werkgever zijn die er puur en alleen voor jou is. Personal Agent handelt alles contractueel met je opdrachtgever af en draagt zorg voor een correcte salarisbetaling. Je merkt aan alles dat de arbeidsovereenkomst, je loonadministratie en alle andere randvoorwaarden zijn ontworpen om jou te helpen. Personal Agent dient geen enkel ander belang dan het jouwe.

Sparen

Je kunt er bij ons voor kiezen om te sparen voor diverse doeleinden zoals opleiding, uitgesteld loon, of een startkapitaal voor het starten van een bedrijf. Dat is ons comfortpakket. Wil je liever alles direct uitbetalen, dan maak je gebruik van het basispakket. In de calculator zie je precies wat onze kosten zijn en wat het jou oplevert.

Sociale zekerheid

Bij Personal Agent ben je vrij in opdrachtkeuze en opdrachtduur. Met als voordeel dat je recht hebt op sociale zekerheid (WW,WIA) en ziektewet. Je hoeft je niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel want je hebt een arbeidsovereenkomst met Personal Agent. Zie het als een startbaan, een tussenstap of een landingsbaan voor jou als professional. Als freelancen even niet of niet meer werkt voor jou.

Wij verwerken het tarief dat je met je opdrachtgever hebt afgesproken. Natuurlijk wil je precies weten, wat er met jouw tarief gebeurt. In de calculator kun je precies zien welke verplichte belastingen er allemaal zijn en wat je netto overhoudt. Bovendien leggen wij je deze zaken duidelijk uit in een intakegesprek met een van onze consultants.

Je bent bij Personal Agent in dienst, wat betekent dat je bij ziekte of werkloosheid kan terugvallen op de ziektewet of WW. Dit vangnet biedt je zekerheid over inkomen voor als het even tegen zit.

Als je gebruik maakt van het Comfortpakket kun je er ook voor kiezen om een deel van je tarief te sparen, om later als loon uit te betalen. Bijvoorbeeld tussen opdrachten, of als je een lange vakantie wilt.

Je kunt ons ook inzetten om weer te starten vanuit de WW of ziektewet. Als dit in combinatie met een re-integratie traject is, richten we dit in op jouw wensen.

Personal Agent werkt samen met Planet Interim om je te helpen met het vinden van opdrachten. Maak hier een profiel aan en je wordt dagelijks gematcht met 650+ actuele opdrachten. We bieden je een maand gratis premium lidmaatschap aan, waarna het account automatisch terugvalt naar een kosteloos basis lidmaatschap. Ga je met ons samenwerken? Dan kun je het premium account via ons gratis voortzetten!

Met de detacheringsoplossing van Personal Agent introduceren wij de 100% transparante
loonstrook. Wat staat er allemaal op de transparante loonstrook? Dat lees je hier.