Personal Agent

Detachering door Personal Agent is een flexibele oplossing voor professionals die voor een zekere tijd in loondienst moeten of willen en toch onafhankelijk willen blijven van hun opdrachtgever.

Een detacheerder die alleen jouw belang dient

Personal Agent is onze detacheringsformule. Waar wij ons onderscheiden van andere detacheerders is dat wij je juridisch werkgever zijn die er puur en alleen voor jou is. Uniforce Personal Agent handelt alles contractueel met je opdrachtgever af en draagt zorg voor een correcte salarisbetaling. Je merkt aan alles dat de arbeidsovereenkomst, je loonadministratie en alle andere randvoorwaarden zijn ontworpen om jou te helpen. Personal Agent dient geen enkel ander belang dan het jouwe.

Een nieuwe dienst van en voor Uniforce Professionals

Personal Agent is een dienst die wij als Uniforce Professionals hebben ontwikkeld om er zeker van te zijn dat wij altijd voor iedere opdrachtgever kunnen werken. Ook als de opdrachtgever hoogst onzeker is over wie hij nu wel of niet kan inhuren, in het complexe landschap dat er in Nederland werd gecreëerd na de invoering van de Wet DBA. Inmiddels is het stof behoorlijk aan het neerdalen en komt er meer rust in de markt. Maar toch hebben we besloten dat we ook deze dienst verder gaan ontwikkelen. Omdat wij een unieke detacheerder zijn, die alleen maar redeneert vanuit het belang van de professional. Daarom breiden we onze dienstverlening rond Personal Agent steeds verder uit en zullen we bijvoorbeeld binnenkort vacatures gaan publiceren.
En zo zijn we er dus ook voor iedereen die om wat voor reden dan ook (tijdelijk) in loondienst wil om een opdracht te kunnen uitvoeren.