Werken voor Uniforce Professionals

Ruim 18 jaar geleden ontwikkelden enkele ondernemers een nieuwe ondernemersvorm voor zelfstandig professionals. Zij vonden het belangrijk dat iedere professional het recht en de mogelijkheid moet hebben om zelfstandig en risicoloos te kunnen ondernemen, binnen de wet- en regelgeving. De ondernemersvorm staat bekend als het Uniforce-concept: de Declarabele Uren BV (DUBV) en is goedgekeurd door de Belastingdienst en het UWV. De Uniforce Professional is naast ondernemer (directeur/eigenaar) van zijn DUBV, óók werknemer binnen de DUBV.. Hierdoor kan hij zichzelf risicoloos detacheren aan opdrachtgevers en heeft hij zelfs recht op een uitkering bij bijvoorbeeld werkloosheid of arbeidsongeschiktheid (WW, WIA). Lees meer over de DUBV

Met deze unieke ondernemersvorm is de externe flexibele schil van opdrachtgevers compleet en kunnen opdrachtgevers en opdrachtnemers zorgeloos blijven samenwerken.

Door veranderende wetgeving, waaronder de Wet DBA, wordt het risicovoller voor opdrachtgevers om professionals in te huren. We merken dat de vraag naar Uniforce Professionals daardoor toeneemt. Wij groeien met ons serviceconcept en zijn daaromop zoek naar een nieuwe collega.

Samen groeien

Bij Uniforce Professionals zien we iedere dag nieuwe kansen. Jij krijgt alle ruimte om samen met ons te groeien. Daarom is het belangrijk dat je ondernemend en leergierig bent.

Solliciteren

Contact

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures volg dan ons LinkedIn profiel.

0341-416500

info@nulluniforce.nl

Volg ons

Sollicitatieformulier