Home/Kenniscentrum/๐–๐ข๐ฃ ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐Š๐ž๐ฎ๐ซ๐ฆ๐ž๐ซ๐ค ๐–๐ž๐ซ๐ค๐ฏ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ข๐ ๐ข๐ง๐  ๐จ๐ง๐ญ๐ฏ๐š๐ง๐ ๐ž๐ง!

Achtergronden

๐–๐ข๐ฃ ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐Š๐ž๐ฎ๐ซ๐ฆ๐ž๐ซ๐ค ๐–๐ž๐ซ๐ค๐ฏ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ข๐ ๐ข๐ง๐  ๐จ๐ง๐ญ๐ฏ๐š๐ง๐ ๐ž๐ง!

โœ… En dat is een hele eer.

Als zelfstandig professional werken voor wie je wilt, zolang je wilt. Daar gaan wij voor bij Uniforce. Deย Werkverenigingย sluit erg mooi aan op deze visie, waarbij Het Keurmerk Werkvereniging onderdeel is van hun โ€˜code of conductโ€™. Dit keurmerk bevordert, beoordeelt en valideert de wijze waarop moderne opdrachtgevers en modern werkenden hun onderlinge relaties wensen vorm te geven zodat alle partijen naar tevredenheid vorm kunnen geven aan hun leven, hun loopbaan en hun sociale zekerheid.

We zijn dus erg trots op dat we dit keurmerk mogen ontvangen en gebruiken. Bedankt aan deย Werkvereniging, en op dat we er met zijn allen voor gaan zorgen dat steeds meer zelfstandig professionals kunnen werken voor wie ze willen, zolang ze willen.

Delen op social media