Vacatures Uniforce

Wil jij met ons meegroeien?

Ruim 20 jaar geleden ontwikkelden enkele ondernemers een nieuwe ondernemersvorm voor zelfstandig professionals. Zij vonden dat iedere professional het recht en de mogelijkheid moet hebben om zelfstandig en risicoloos te kunnen ondernemen, binnen de wet- en regelgeving. De ondernemersvorm staat bekend als het Uniforce-concept: de Declarabele Uren BV (DUBV). De Uniforce Professional is naast ondernemer (directeur) van de DUBV, óók werknemer binnen de DUBV.. Hierdoor kan hij zichzelf risicoloos detacheren aan opdrachtgevers en heeft hij zelfs recht op een uitkering bij bijvoorbeeld werkloosheid of arbeidsongeschiktheid (WW, WIA).
Met deze unieke ondernemersvorm is de externe flexibele schil van opdrachtgevers compleet en kunnen opdrachtgevers en opdrachtnemers zorgeloos blijven samenwerken.

Door veranderende wetgeving, waaronder de Wet DBA, wordt het risicovoller voor opdrachtgevers om professionals in te huren. We merken dat de vraag naar Uniforce Professionals daardoor toeneemt. Wij groeien met ons serviceconcept en zijn daarom vaak op zoek naar nieuwe collega's.

Solliciteren?

Kun jij een unieke bijdrage leveren aan de Uniforce Professionals? Een open sollicitatie mag altijd.