Langdurige opdrachten

Wil jij als zzp'er langdurig werken voor één opdrachtgever? Wij hebben daar de oplossing voor. Lees snel verder of neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Werken voor wie je wilt, zolang je maar wilt

Uniforce Professionals is een organisatie voor én door Professionals. Wij werken onder andere voor professionals die zich graag voor langere tijd aan één of enkele opdrachtgevers wensen te verhuren. Sinds de invoering van de Wet DBA in mei 2016, zaait de overheid in het algemeen en de Belastingdienst in het bijzonder veel onzekerheid onder zelfstandigen en hun opdrachtgevers. Wil jij als zelfstandigen een adviesgesprek hierover met ons? Wij helpen je graag!

Voorkom schijnzelfstandigheid

Steeds vaker loop je er als professional tegenaan dat een bepaalde opdracht die je graag zou doen, niet toegankelijk is voor een zelfstandige. De opdrachtgever en haar broker of intermediair zijn in een dergelijk geval bang voor de fiscale en arbeidsrechtelijke risico’s die samenhangen met schijnzelfstandigheid.

20 jaar ervaring

Indien je als zelfstandig professional tegen zo’n situatie aanloopt, helpt Uniforce jou graag! Wij bestaan al ruim 20 jaar en bieden al vanaf het begin oplossingen tegen schijnzelfstandigheid. Zo kun je als Uniforce Professional  werken vanuit de DUBV zonder beperkingen. Elke opdracht is mogelijk, zonder fiscaal of arbeidsrechtelijk risico. Jouw opdrachtgever heeft met het inhuren van Uniforce Professionals 100% garantie dat hij geen loonheffing en sociale verzekeringspremies hoeft te betalen. Daardoor heb je alle vrijheid over de invulling en de duur van de opdracht. Bovendien heb je als werknemer van de DUBV inkomenszekerheid vanuit het sociale stelsel.

Een andere mogelijkheid is detachering via Uniforce Personal Agent. Personal Agent regelt voor jou de uitbetaling van het tarief, dat we samen hebben afgesproken. Je vindt zelf je opdrachten, via ons platform, of je kiest ervoor om dat samen met een (geselecteerde) bemiddelaar te doen. Personal Agent werkt in opdracht van jou samen met de partijen die jij hebt uitgekozen.

Persoonlijke aandacht en lage kosten

Daarnaast bieden we tal van extra services voor professionals waarbij steeds de nadruk ligt op lage kosten en persoonlijke aandacht. Denk daarbij aan Uniforce Personal Books. Indien we je ergens mee kunnen helpen laat het ons dan weten via contact.

Achtergronden