Informatie

Kies je als zelfstandig professional voor de ondernemersvorm van Uniforce, dan richt je samen met Uniforce Group een DUBV op. Die DUBV is als werkgever de contractpartij richting de opdrachtgever. Vanuit de DUBV kun je gedetacheerd worden én werken met alle overeenkomsten (van opdracht). Dit geeft je de vrijheid in opdrachtkeuze en -duur. Je hebt nooit het risico om als schijnzelfstandige aangemerkt te worden en jij en je opdrachtgever lopen nooit het risico op boetes achteraf. Bovendien ben je als werknemer binnen de DUBV sociaal verzekerd.

Sasha Karpowa | ‘Uniforce betekent voor mij
vrij ondernemen’

Verklaring Uniforce Registratie

Als je de DUBV goed beheert, krijg je jaarlijks vanuit Uniforce de Verklaring Uniforce Registratie (VUR). Met deze verklaring kun je jezelf risicoloos detacheren aan opdrachtgevers. De VUR neemt voor de opdrachtgever alle risico’s op het gebied van de arbeidsrelatie weg die ontstaan bij het inhuren van freelancers / zzp’ers.

Sociale zekerheid

Het Uniforce-concept, de DUBV, neemt ook risico’s voor jou weg, omdat je als werknemer binnen je DUBV terug kunt vallen op het sociale stelsel. Je ontvangt een uitkering bij werkloosheid (ww) en een ziektewet uitkering bij arbeidsongeschiktheid.

Meer over de DUBV
Plan vrijblijvend adviesgesprek

Vrijheid

Je mag werken voor wie je wil en zolang je maar wil.

Zekerheid
WW & WIA

Je krijgt toegang tot het sociaal stelsel.

Kennis

Je kunt terugvallen op de kennis van alle aangesloten Uniforcers.

Ondersteuning

Je krijgt eerstelijns juridische ondersteuning en advies bij ondernemers vraagstukken.

Al sinds 2000

Het Uniforce-concept bestaat al sinds het jaar 2000.

Maak een afspraak

We willen heel graag met je kennis maken en bespreken hoe je onderdeel van Uniforce kunt worden.